Wat is verschil tussen een lock-lock en een velgslot

Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:38:16  Hits: 29

Hoewel wordt beschreven als een lock-lock of een rimvergrendeling is afhankelijk van hoe deze op uw deur en frame is gemonteerd.

What is een mortcentraffect? ​​

a mortcentra lock is er een die is gemonteerd in de rand van de deur. Mortelvergrendelingscilinders worden ingebracht in een holte, of 'mortcentie' in de rand van een deur en een aanvalplaat dient als de voering voor een uitsparing in het frame waarin de bout past.

mortice sloten zijn moeilijk om te openen Het slotmechanisme wordt beveiligd in het deurkozijn. Sommige beleid voor thuisverzekering die een huis stipuleren, moet een mortelvergrendeling gebruiken om aan denaleving van de omslagvoorwaarden te voldoen. Mortelvergrendelingen zijn ook esthetisch aangenaam, omdat minder van het vergrendelmechanisme zichtbaar is. Alleen het sleutelgat en de voorplaat worden gezien wanneer de deur ajar is.

What is een randvergrendeling?

na rim lock is een slot dat op het binnenste oppervlak van een deur is gemonteerd. Het lockbolt en het sleutelcilindermechanisme bevinden zich in een slotmechanisme dat op de deur zelf wordt gemonteerd, soms de 'nachtlatch' genoemd. Wanneer in de 'vergrendelde' positie, wordt de vergrendelingsbout gevangen in een bewaarder die op het binnenoppervlak van het deurframe is gemonteerd. Dit betekent dat RIM-sloten alleen geschikt zijn voor innerlijke

opening-deuren.-

SINE RIM-sloten worden minder schade aan het houtwerk bij het aanpassen, ze zijn vaak het slot van keuze voor erfgoed of beursgenoteerde eigenschappen.

some RIM-sloten kunnen worden ontgrendeld Met behulp van een elektrisch releasemechanisme, dat op afstand de slotbout van de extern gemonteerde keeper vrijgeeft. Onze

el4000 RIM deadbolt uses een elektrisch afgiftemechanisme, waardoor het geschikt is voor gebruik met flats of eigenschappen met gedeelde toegangsinstellingen. 


voorgaand: Het beste merk van slim deurslot

volgende: No