Het beste merk van slim deurslot

Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:20:51  Hits: 25

smart deursloten are de invoer-LEVEL VAN SMART HUIZEN. Zelfs als er geen andere slimme huizen zijn, zoals vaatwassers en vegende robots, kan het beste elektronische slot worden beschouwd als het meest geaccepteerde Smart Home. Maar hoe moeten slimme deursloten worden geselecteerd? Wat zijn de garanties voor veiligheid?


nn 

nn

nn-- nn. Wanneer we het hebben over Smart door Sloten, verwijzen we voornamelijknaar slimme vingerafdrukvergrendelingen. De meeste mensen maken zich zorgen over of het slimme vingerafdrukvergrendeling de chip beschadigd zal hebben en de deurniet kan openen. In feite hoeft zich geen zorgen te maken.

De traditionele sleutel vergrendeling is een mechanische slotkern, die wordt geopend door de sleutel te draaien. Het slimme vingerafdrukvergrendeling is ook een mechanische slotcilinder, maar het voegt een chipbedieningspaneel, geïntegreerde sleutel, vingerafdruk, wachtwoord, tijdelijk wachtwoord, mobiele telefoon Bluetooth, kaart, in totaal 7 ontgrendelmethoden toe, dus het isnietnodig om zich geen zorgen te maken De deur openen.


\\ Neven Als de chip is beschadigd, kan het slotnormaal worden ontgrendeld. De sleutel aan de buitenkant van de deur en de knop aan de binnenkant van de deur wordt geopend door mechanische rotatie, die hetzelfde is als de traditionele vergrendeling. \\ N \\ NDe veiligheidsoverweging is de slotcilinder. De beste smartcode vergrendeling is de in \\ Nline C \\ NLEVEL-slotcilinder. Zowel traditionele sloten als \\ N \\nfingerprint locks \\n \\ Nare beschikbaar, dus ze zijn de veiligste. \\ N \\nbased op de bovenstaande punten, verschillende slimme deursloten aanbevolen zijn: \\n \\n \\n \\n

voorgaand: Wat is het verschil tussen een mo...

volgende: Het beste merk van slim deurslot