Het beste merk van slimme deur slot

Tijd vrijgeven: 2021-02-03 10:48:37  Hits: 22

Slimme deursloten   zijn het instapniveau van slimme huizen.Ook al zijn er geen andere slimme huizen zoals vaatwassers en schoonmaakrobots, het beste elektronische slot kan worden beschouwd als het meest aanvaarde slimme huis.Maar hoe moeten slimme deursloten worden geselecteerd?Wat zijn de garanties voor de veiligheid?


In feite, als we praten over slim   deursloten, we verwijzen voornamelijk naar slimme vingerafdruksloten.De meeste mensen maken zich zorgen of het slimme vingerafdrukslot de chip beschadigd en de deur niet kan openen.In feite is er geen reden om je zorgen te maken.

Het traditionele sleutelslot is een mechanische vergrendelingsscore, die wordt geopend door het draaien van de sleutel.Het slimme vingerafdrukslot is ook een mechanisch slot cilinder, maar het voegt een chip controle paneel toe, geïntegreerde sleutel, vingerafdruk, wachtwoord, tijdelijk wachtwoord, mobiele telefoon Bluetooth, kaart, een totaal van 7 ontgrendeling methoden, dus er is geen reden om zich zorgen te maken over het openen van de deur.


Zelfs als de chip beschadigd is, kan het slot normaal worden ontgrendeld.De sleutel aan de buitenkant van de deur en de knop aan de binnenkant van de deur worden geopend door mechanische rotatie, die hetzelfde is als het traditionele slot.

De veiligheidsoverweging is de afsluitcilinder.De beste slimme code slot is de in-line C-niveau lock cilinder.Zowel traditionele sloten en   vingerafdruksloten   zijn beschikbaar, dus ze zijn de veiligste.

Op basis van de bovenstaande punten, verschillende slimme deursloten aanbevolen zijn:


voorgaand: Lock kennis: vergelijking van de ...

volgende: Wat is het verschil tussen een mo...